Wij zijn meer dan een styliste!

Wij zijn een knusse salon die volledige service biedt op het gebied van nagelverzorging en persoonlijke aandacht. Als je bij ons langskomt voor een behandeling dan kun je rekenen op de allerbeste service, bij ons ben je geen nummertje!

In de zoektocht naar de perfecte nagelstyliste zie je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Daarom vinden wij het belangrijk om ons te onderscheiden door middel van klantgerichte service en het gebruik van de hoogte kwaliteit technieken en merken. Want iedere nagel is uniek! Bij Fionails zorgen we voor een echt verwenmomentje!

Onze specialisten

Fiona de Wit

Eigenaresse
Allround nagelstyliste
Gecertificeerd tandcosmeticus

Chantal van Bloemendaal

Allround nagelstyliste
Gecertificeerd tandcosmeticus

Het gezicht achter Fionails

Wij geloven erin dat ware schoonheid van binnen zit. Maar met onze nagelverzorging maak je het jezelf nóg makkelijker om deze aan de wereld te laten zien. Bij Fionails streven we ernaar om iedereen tevreden met verzorgde nagels de deur uit te laten lopen en ze een fijne ervaring te geven in de salon! Maak een afspraak of kom gewoon een keertje langs in onze professionele salon en laat je overtuigen door onze hartverwarmende sfeer en uitstekende service.

Over Fiona

“Mijn naam is Fiona, eigenaresse van Fionails! Tot mijn begin dertigste heb ik altijd in de makelaardij gewerkt! Nu moet ik bekennen dat dit langzaam begon te vervelen door de rustige markt! Kort gezegd: ik wilde meer uitdaging en dynamiek. Als kind, maar nu nog steeds ben ik altijd een fanatiek nagelbijter! Om die reden droeg ik altijd kunstnagels. Ja… Ik hoor je al denken: “Makelaardij en een nagelsalon?” Ja dat is nogal een verschil! Ik was door mijn kunstnagels altijd erg geïnteresseerd in nagels. Sterker nog, door deze uit de hand gelopen hobby is Fionails ontstaan!

In 2008 heb ik de opleiding Nagelstyliste van ProNails gevolgd naast mijn baan in de makelaardij. Tijdens de opleiding kreeg ik het gigantisch druk, want ik moest op heel veel modellen oefenen! Exact 2 jaar na het starten van de opleiding heb ik mezelf ingeschreven bij de KVK onder de naam Fionails! Doordat ik op moest oefenen tijdens mijn opleiding had ik al een mooi klantenbestand opgebouwd. Ik deed alle behandelingen thuis en één ding wist ik zeker “ik zou nooit een fulltime zaak aan huis willen!” Vanuit ProNails kreeg ik de vraag of ik vertegenwoordigster en trainster wilde worden. Deze uitdaging nam ik natuurlijk met beide handen aan! Op dat moment heb ik ook mijn baan destijds in de makelaardij opgezegd. Nadat ik mijn certificaten en trainingsopleiding had afgerond mocht ik namens ProNails productadvies en lesgeven op locaties. Overdag werkte ik bij ProNails en in mijn vrije avonduren werkte ik voor mijn eigen klanten. Met de komst van mijn kleintje kreeg ik het iets te druk! Om die reden heb ik mijn fantastische baan bij ProNails opgezegd en besloot ik volledig voor mezelf te gaan werken. In 2012 kwam dit prachtige pand in Nijkerk vrij en besloot ik Fionails hier te vestigen, want ik wilde graag een salon uit huis waardoor ik privé en werk gescheiden kon houden. Momenteel is Fionails 16 jaar werkzaam en heb ik tot 5 jaar geleden diverse trainingen op een vaste locatie gegeven om mijn expertise te delen. Vanwege toenemende drukte ben ik hiermee gestopt en heb ik de getalenteerde styliste Chantal aangenomen!”

Over Chantal

“Mijn naam is Chantal Van Bloemendaal! In 2000 ben ik begonnen met de kappersopleiding. Aansluitend heb ik de nagelcursus bij Mey Liang gevolgd. Deze heb ik per toeval gedaan, omdat ik een operatie moest ondergaan! Doordat ik niet in staat was om in de kapsalon te werken kon ik al mijn tijd nemen voor het oefenen van nagels zetten. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar nagelstyliste! Eerst in combinatie met het kappersvak en sinds 2018 ben ik officieel in dienst gegaan bij Fionails. Hier heb ik mezelf verder ontwikkeld en tot op de dag van vandaag volgen we training om de best mogelijke behandelingen aan te bieden aan onze klanten.