Tanden bleken Service

Snel en veilig een stralende glimlach? Een stralend en wit gebit is populair en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden een paar tinten witter te maken. Als gecertificeerd tandcosmeticus kun je bij Fionails jouw tanden laten bleken of opfrissen met de beste en meest veilige tandenbleekgel!

De nieuwe tandenbleekgel bestaat voornamelijk uit natriumpercarbonaat. Dit bestanddeel vervalt in natriumcarbonaat (soda) en in waterstofperoxide. Op deze manier kunnen stoffen dus daadwerkelijk afgebroken worden. Met als resultaat? Langer witte tanden!

Voordelen van tanden bleken op een rijtje:
 • Het heeft een ontsmettende, blekende en reinigende werking;
 • Het dood vele soorten bacteriën die in de mondholte voorkomen en ontstekingen
  kunnen veroorzaken;
 • Het remt de groei van schimmels en gisten;
 • Witte tanden zorgen voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen;
 • Het geeft een frissere en schonere uitstraling;
 • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen (extrinsieke en intrinsieke);
 • Binnen 45 minuten resultaat;
 • Ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden;
 • Het tast jouw glazuur en vullingen niet aan;
 • Volledig goedgekeurd door de Europese Unie.
Hoelang duurt een tandenbleekbehandeling?

De totaalduur van de behandeling verschilt echter per persoon. Elk gebit is namelijk uniek. De één heeft meer verkleuring en aanslag aan de oppervlakte van de tanden (extrinsieke). De ander heeft meer verkleuring wat opgeborgen ligt in het tandbeen (intrinsiek). De gemiddelde behandeltijd van jouw eerste behandeling is 45 minuten. Daarna kan je het schone gebit om de 3 a 6 maanden komen opfrissen.

Hoelang blijven mijn tanden wit?

Jouw tanden zullen gegarandeerd na één tandenbleekbehandeling lichter en frisser zijn. Je hebt vervolgens zelf invloed op je kleurterugloop. Dit is namelijk afhankelijk van de soort consumptie die je nuttigt waar veel kleurstoffen inzitten. Door veel koffie, thee en rode wijn te drinken en producten te nuttigen met veel kleurstoffen heb je sneller kleurverloop. Ook het roken van sigaretten zorgt voor een sneller kleurterugloop.

Advies: Het is daarom ook van groot belang dat je de eerste 24 uur na de behandeling niets rookt en eet of drinkt waar veel kleurstoffen in zitten!

Hoe zorg ik dat mijn tanden langer wit blijven?

Voorkom de kleurterugloop van je tanden door 2 keer per dag naast je gewone tandpasta te poetsen met de whitening powder of tandpasta die wij verkopen. Deze kun je na de bleeksessie aanschaffen in onze salon!