Nagelbehandeling Service

Bij alle nagelbehandelingen van Fionails wordt standaard een combi-manicure uitgevoerd. Op deze manier kunnen je nagels nog strakker worden gelakt en kan je nog een week langer met je nagels doen voordat je de uitgroei ziet!

Gelpolish

Gellak op natuurlijke nagel

Heb je korte nagels, maar blijft je nagellak niet lang zitten? Dan is de Gelpolish behandeling iets voor jou! Gelpolish is geen verlenging van de nagels, maar juist een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur! Dit laksysteem bestaat uit een basislaag die lichte versteviging geeft aan de natuurlijke nagel, twee dunne laagjes kleur en een topcoat.

BIAB

Natural Nailtreatment

BIAB is de nieuwste nageltrend in Nederland. Wil jij geen verlening, maar wel stevigheid en een natuurlijke look? Dan is deze behandeling voor jou geschikt. Bij deze behandeling krijg je een uitgebreide combi manicure waarbij de dode huid rond de nagelriemen zorgvuldig wordt verwijderd. Na de manicure wordt een gel strak op de nagels aangebracht. De gel bestaat alleen in verschillende nude en zachtroze tinten.

Extra: BIAB met Gelpolish! Hier brengen we een mooie Gelpolish kleur naar keuze aan over de BIAB Natural Nailtreatment!

Kunstnagels

Voor nagels met verlening en vormcorrectie

Wil jij langere nagels of hebben je nagels een vormcorrectie nodig? Kies dan voor kunstnagels! Jouw nagels worden dan verlengd met een sjabloon en kunnen in elke lengte en gewenste vorm worden gecreƫerd. We werken met gel/acrygel of acryl. De keuze waarmee de nagel wordt gemaakt bepaald de styliste, omdat dit afhangt van de kwaliteit van de natuurlijke nagels en de belastbaarheid. De nagels kunnen volledig worden afgewerkt op jouw wensen! Natural, Full colour of toch liever BabyBoom? Bij Fionails is alles mogelijk!