Mooie verzorgde nagels voor voor bruid & bruidegom

Als bruidspaar sta je volop in de belangstelling en vele gasten zullen de ringen willen bewonderen.Zou het dan niet mooi zijn dat de ring aan een goed verzorgde hand met mooie bruidsnagels zit. Het kan voor bruid en bruidegom het puntje op de ‘i’ zijn om de handen en nagels voor deze bijzondere dag te laten verzorgen.

Indien je zelf als bruid geen mooie nagels hebt of zijn ze enorm kort, dan kun je kiezen om een nieuwe set kunstnagels te laten zetten. Heb je zelf mooie lange nagels en wil je een french manicure laten zetten op je natuurlijke nagel of je nagels mooi gelakt hebben? Dan is een Shellac/Gelpolish behandeling absoluut een aanrader! Shellac/Gelpolish is een nieuw laksysteem wat na het aanbrengen geen droogtijd heeft. Shellac/Gelpolish blijft minimaal 2 weken lang met een blijvende hoogglans op uw natuurlijke nagels zitten.

Laten we de bruidegom bij deze dag niet vergeten. Ook hij is van harte welkom om zijn handen en nagels te laten verzorgen. Denk hierbij aan een manicure behandeling. De handen en nagels worden behandeld met producten van de lijn "Men do Care" van Pronails.

Een witte, betoverende glimlach voor hem en haar.

Tijdens uw trouwdag wilt u niks liever dan met een stralende frisse lach op de foto staan. Bij Fionails kunt u ook terecht voor het bleken en opfrissen van uw tanden. Wij werken uitsluitend alleen met de nieuwste peroxidevrije gel.
Wat kunt u verwachten van het tanden bleken:

  • het verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • u hebt al binnen 30 minuten resultaat
  • het tast glazuur en vullingen niet aan
  • het product is ook geschikt voor gevoelige tanden: geen bijwerkingen
  • al na 1 behandeling zijn uw tanden minimaal 5 tinten lichter

Belt u gerust voor een gratis adviesgesprek voor uw handen en tanden.