Gelnagels

Gelnagels zijn kunstnagels en worden opgebouwd in 3 lagen. Ze zijn natuurlijk van uiterlijk en worden uitgehard in LED-licht. De nagels kunnen in een naturel look, een french manicure, met nailart of in diverse kleuren worden afgewerkt.

Acrylnagels

Acryl is een samenvoeging van een vloeistof en een poeder. Door de juiste verhouding wordt de acryl gevormd. Acryl is eveneens ook natuurlijk van uiterlijk, maar is minder flexibel dan gel. Acryl kan in een naturel look, een french manicure, met nail-art of in een volledige kleur worden afgewerkt.

Overlay

Heeft u moeite om uw eigen nagels mooi op lengte te houden, dan is een overlay DE oplossing! Een overlay is een versteviging van uw natuurlijke nagel. De transparante gel of acryl zal uw nagel niet alleen versterken, maar ook zorgen voor een prachtige glans. Deze behandeling is tevens ook mogelijk in diverse kleuren, french manicure en nail-art.

Nagelbijter

Bent u een nagelbijter en wilt u hier graag vanaf komen? Wij begeleiden u graag hierbij. Bovenstaande producten zijn zeer geschikt om van het nagelbijten af te komen. Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

  • De (kunst)nagels dienen voor de behandeling schoon te zijn van nagellak. Indien wij dit in de salon moeten verwijderen zal hier extra geld voor inrekening worden gebracht.
  • In geval van onhygiĆ«nische handen/ (kunst)nagels zijn wij genoodzaakt extra geld in rekening te brengen voor het reinigen.